We hechten veel waarde aan jouw mening. Laat hier jouw review achter.

Cheap goods

5,0 rating
2 juli 2019

Please add more movies related to cooking if you have, because I wish for to learn more and more about all recipes of cooking. dcddkededacg

Johnf269

Cheap goods

5,0 rating
2 juli 2019

Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors! kbdfecedkddc

Johna481

Cheap goods

5,0 rating
30 juni 2019

You made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site. deecdkcccgbf

Johng756

Cheap goods

5,0 rating
30 juni 2019

I need to input, like a bunch at the same time as I hadn’t the benefit of examining everything you had to declare, I couldnt rally round on the contrary elude draw your attention before long. The as if you needed an excellent grasp on the subject akbbakgabdfa

Johnd906

Gewoon doen!!!

5,0 rating
24 december 2018

Het heeft voor mij de deur naar de toekomst geopend.
NLP ……. GEWOON ……..DOEN !

Marion

Gereedschap in overvloed

5,0 rating
24 december 2018

Nog meer gereedschap om beter te kunnen coachen.

Carolien - docent

Inzicht, inzicht, inzicht

5,0 rating
24 december 2018

Inzicht in mezelf, in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik ben zekerder en rustiger geworden.

Gea

-

5,0 rating
24 december 2018

Inzicht in mijn doelen / sterke kanten.

Marjon

Veel vaardigheden

5,0 rating
24 december 2018

Persoonlijke groei met effect op prive en werk. En heel veel vaardigheden 🙂

M.

Meer zelfvertrouwen!

4,0 rating
24 december 2018

Meer zelfvertrouwen!

Coen

Persoonlijke groei op vele fronten

5,0 rating
24 december 2018

Persoonlijke groei op vele fronten

Geert Willem

Balans en Ruimte

5,0 rating
24 december 2018

Balans en Ruimte

Odette

Alleen maar goedsss

5,0 rating
24 december 2018

Het heeft mij alleen maar goeds gebracht

Edwin, boekhouder

Zekerder en duidelijker

5,0 rating
24 december 2018

Ik ben veel zekerder en duidelijker geworden. Ik voel me sterker…

Renate

MIJN toekomst!

5,0 rating
24 december 2018

Mijn communicatie met mezelf en anderen is enorm verbeterd en door duidelijk geformuleerde keuzes heb ik mijn toekomst meer in eigen handen

Leonie

Als ambtenaar een hoop geleerd

5,0 rating
24 december 2018

Door anders naar mensen en situaties te kijken ontstaan mogelijkheden waarvan ik het bestaan niet wist. Naast de leermomenten en mooie gesprekken hebben we tijdens de opleiding heel wat afgelachen.

Marcel

Het gaat maar door!

4,0 rating
24 december 2018

De training heeft mij een berg energie, innerlijke genezing, creativiteit, lol en werklust opgeleverd. Het is echt geweldig en het gaat maar door …

Helen

Eye-opener

4,0 rating
24 december 2018

NLP is voor mij een eye-opener geweest

Jet

🙂

5,0 rating
24 december 2018

De reis naar ontwikkeling is begonnen en ik hoop dat ik hem nog lang kan voortzetten

Rob

Meer aandacht

5,0 rating
24 december 2018

Mijn contacten met anderen zijn verbeterd, flexibeler, aangenamer en aandachtiger geworden, dat is zeker handig als ergotherapeut.

Erik

Veel mogelijkheden

4,0 rating
24 december 2018

De opleiding heeft mij veel mogelijkheden geboden in het ‘op maat’ communiceren met verschillende mensen.

Dianna

Mijn leven is veranderd

5,0 rating
24 december 2018

Mijn leven is hierdoor zo ontzettend veranderd. Ik heb nu veel meer inzicht in en begrip voor andere mensen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf lief heeft.

Estelle, directie-assistente