Over opleidingsinstituut DeHOMME

Wil jij het beste uit jezelf halen door een opleiding die blijvend rendement oplevert? Wil jij jezelf, anderen of een organisatie verder ontwikkelen? Wil je transformatie? Zijn de antwoorden op deze vragen ja?

Tagline

De missie van DeHomme

Missie

Visie

Bij DeHOMME streven we naar transformatie en het behalen van doelen voor managers en organisaties. Onze missie is om impact te maken in alle lagen van de organisatie, inclusief Young Professionals en MBO-vakgerichte professionals. Wij begeleiden deelnemers inspirerend bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, met de focus op bewustwording, het overwinnen van belemmeringen en het aanspreken van talenten. Zo zetten we mensen en organisaties in hun kracht voor blijvend succes.

De naam deHOMME betekent “de mens”, en bij ons staat juist jij als individu, medewerker, klant en opdrachtgever centraal. Wij geloven sterk in de kracht van mensen als de belangrijkste resource in een organisatie. Investeren in jouw ontwikkeling betekent voor ons een duurzame keuze.

Als je voor deHOMME kiest, kies je voor betrouwbare ondersteuning bij structurele verandering. We hebben vertrouwen in jouw eigen kracht en beschikken over de expertise om deze kracht te activeren. In een wereld die snel verandert, is flexibiliteit essentieel. Met onze opleidingen, trainingen en coaching bereik je niet alleen meer flexibiliteit, maar ook blijvend rendement.

De betekenis van onze bedrijfsnaam deHOMME is: de mens. Bij ons staat de mens centraal. De mens als individu, als medewerker, als klant en als opdrachtgever. Wij zijn er van overtuigd dat mensen de belangrijkste resource binnen een organisatie zijn. Investeren in het ontwikkelen van mensen met blijvend rendement is dan ook een goede beslissing.

Kiezen voor deHOMME is een betrouwbare keuze voor structurele verandering. Wij geloven in de eigen kracht van het individu en hebben de know-how in huis om deze kracht te activeren. Tijden veranderen en dat vraagt flexibiliteit. U realiseert meer flexibiliteit en een blijvend rendement met onze opleidingen, trainingen, coaching en testen.

Totaalconcept DeHOMME

DeHOMME staat voor doelgerichte transformatie. Binnen dit kader bieden wij een totaalconcept voor het versterken van human resources.

Onze dienstverlening wordt keer op keer als kwalitatief hoogwaardig beoordeeld. Onze opleidingen trainingen scoren gemiddeld circa een 8,5 en de coachingstrajecten worden met een 9 + beoordeeld.

Een opleiding, training of coaching bij DeHOMME heeft vele voordelen:

Doelgerichte Transformatie
  • Ervaren en deskundige trainers en coaches

  • Goed lesmateriaal

  • Hoge beoordelingen

  • Twentse gastvrijheid

  • Prachtige locatie

Contact

Vragen over een training?

Bezoek onze contactpagina of stuur direct een mail naar info@dehomme.nl