MBO/HBO Onderwijs

Bij DeHOMME erkennen we het belang van duurzame inzetbaarheid in de huidige arbeidsmarkt. Daarom bieden we compacte, praktijkgerichte trainingen aan, specifiek ontworpen voor studenten op vakscholen. Deze training legt de nadruk op twee kerngebieden: Duurzame Inzetbaarheid en Effectieve Communicatie.

Interactieve training

We richten ons op het ontwikkelen van vaardigheden die essentieel zijn voor een langdurige en succesvolle loopbaan. Daarnaast leren we de hoe ze helder en doeltreffend kunnen communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Dit omvat het geven en ontvangen van feedback, teamworkvaardigheden en het effectief omgaan met conflicten.

De training wordt gegeven door ervaren professionals en maakt gebruik van interactieve methoden, zoals rollenspelen en groepsdiscussies, om ervoor te zorgen dat de studenten de geleerde vaardigheden daadwerkelijk in de praktijk kunnen brengen. Het is een essentiële stap voor onze studenten om zich vol vertrouwen en competent voor te bereiden op hun toekomstige carrière. Deze training bieden we onder andere al vele jaren met grote tevredenheid aan bij de Schildersvakschool van OnderhoudNL.

Offerte aanvragen