Incompany – Trainingen – Workshops

Maatwerktrainingen

DeHOMME heeft voor veel organisaties maatwerktrainingen ontwikkeld. Onze maatwerktrainingen worden keer op keer goed beoordeeld. Dit is geen verassing als u weet dat onze missie transformatie is. Wij begeleiden transformatie door inzicht te geven en door groeiprocessen te begeleiden. Deze processen zijn gericht op het bereiken van de doelen vanmensenorganisatie.

Enkele trainingen die wij hebben ontwikkeld zijn:

  • MD Traject MST. Het doel van deze training was, het bevorderen van de competenties van de leidinggevenden en coördinatoren en het creëren van beweging door middel van een Management Development (MD)-traject.
  • Communicatietraining Heracles en regiopolitie Twente. Wij hebben een training ontwikkeld voor agenten en supporters om beter contact te maken en te onderhouden met supporters van de voetbalclub uit de eredivisie.
  • Basistrainingen NLP en training Missie voor het bedrijf 4 Motion. De basistraining NLP hebben we ontwikkeld voor projectmanagers en adviseurs. Het doel van deze training is het bevorderen van het effectief functioneren en communiceren van projectmanagers en adviseurs. Het doel van de training Missie is het aanscherpen van de missie van het bedrijf 4Motion.
  • Basistraining voor ICTRO. ICTRO is de ICT-organisatie voor de rechterlijke organisatie. Het doel van deze training is het vergroten van het effectief communiceren van de medewerkers servicedesk ICTRO. ICTRO is de ICT- organisatie voor de rechterlijke macht.
  • Communicatietraining Assist Verzuim BV. Deze training heeft als doel: het bevorderen van het effectief telefonisch communiceren van verzuimconsulenten.
  • Training ‘Doelen stellen en behalen’ voor Lightfresh. Het doel van deze training is om vertegenwoordigers verkoopdoelen te laten stellen en een plan van actie voor verkoop te maken.
  • Training Effectief Communiceren voor Schilders^Cool. Het doel van deze training is om de communicatie en het persoonlijk functioneren van de deelnemers te verbeteren.
  • Teamtrainingen om het functioneren van teams te verbeteren binnen het internationale bedrijf Malvern Panalytical. Voor drie teams zijn deze trainingen als maatwerk ontwikkeld en met veel succes afgerond.
  • Training Duurzame Inzetbaarheid voor OnderhoudNL. Deze training hebben wij in 2017 en 2018 ontwikkeld en verzorgd voor OnderhoudNL. De inhoud van de training hebben wij ook weergegeven onder de standaardtrainingen.

 

Onze NLP trainingen voor bedrijven en instellingen zijn erg effectief. Doordat de medewerkers hun talenten beter ontwikkelen met NLP nemen de prestaties van het individu en de organisatie toe.

Steeds meer bedrijven doen een aanvraag voor een maatwerktraining bij deHomme. Wilt u ook een maatwerktraining? Graag ontwikkelen wij deze voor u. U kunt hierover contact opnemen met DeHOMME.

Trainingen

Verken onze diverse trainingen voor managers, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en meer door hier te klikken!

Bekijk alle trainingen